Centrul Medical Intermedica oferă asistenţă medicală ambulatorie în diverse specialităţi, atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice.

Pentru soluţionarea rapidă şi eficientă a problemelor dvs, Centrul Medical Intermedica are personal medical cu înaltă calificare, dispune de aparatură de înaltă performanţă şi vă stă la dispoziţie zilnic între orele 7:30 – 19:30.

Serviciile de Medicina Muncii ocupa un loc important in activitatea noastra inca de la infiintare. Centrul Medical Intermedica efectueaza examinari medicale si testari psihologice persoanelor angajate, precum si celor care urmeaza sa se angajeze in campul muncii, in toate domentiile de activitate.

Siguranta circulatiei ocupa de asemenea un loc important in activitatea noastra zilnica, Centrul Medical Intermedica fiind agreat de Ministerul Transporturilor sa elibereze atat avizele medicale cat si avizele psihologice de aptitudine pentru conducatorii auto profesionisti si pentru celelalte categorii de persoane care prin profesia lor concura la siguranta circulatiei rutiere.

In prezent oferim asistenta medicala curativa in peste 20 de specialitati medicale, la care se adauga investigatii moderne cum sunt Eco Doppler color pentru inima si vase sanguine si Electroneuromiografia (EMG).

Laboratorul dotat cu aparatura de ultima generatie, completeaza serviciile medicale cu analize de sange, scaun, urina, secretii, etc.

In cadrul centrului nostru pacientii beneficiaza de tratamente ambulatorii, cum sunt acupunctura, infiltratii, electroterapie, electrocauterizari in dermatologie si ginecologie, tratamente de mica chirurgie si ortopedie.
Persoanele cu exces ponderal ni se pot adresa pentru alcatuirea unei diete de slabit personalizate.

Clientii departamentului de Medicina Muncii si Siguranta Circulatiei sunt societati comerciale si persoane fizice care ni se adreseaza direct, pentru evaluarea si certificarea starii lor de sanatate conform cerintelor legislative.